Diensten

Wat kunnen wij voor u doen?

Onze diensten

Als professioneel schildersbedrijf bieden wij een breed scala aan schilderdiensten aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Van het schilderen van binnenmuren tot het schilderen van gevels, van het schilderen van houtwerk tot spuitwerk: bij MvRenswouw kunt u rekenen op professioneel schilderwerk van hoge kwaliteit.

Vloeren lakken of oliën

Bij MvRenswouw zijn we gespecialiseerd in het schilderen, lakken en oliën van vloeren. Het schilderen, lakken of oliën van uw vloer is een goede manier om deze te beschermen tegen slijtage en vervuiling. Bovendien geeft het uw vloer een nieuwe uitstraling en zorgt het voor een frisse en moderne look.

 

Onze ervaren schilders weten precies welke verf- of laksoorten geschikt zijn voor uw type vloer en welke voorbehandeling nodig is. Of het nu gaat om een houten vloer, betonvloer, of een vloer van kunststof: wij hebben de kennis en ervaring om de vloer optimaal te behandelen.

 

Ook voor het oliën van uw vloer bent u bij ons aan het juiste adres. Olie zorgt voor een natuurlijke uitstraling en beschermt de vloer tegen vocht en vuil. Wij gebruiken alleen hoogwaardige olieproducten die ervoor zorgen dat uw vloer lang mooi blijft en goed beschermd is.

 

Het schilderen, lakken of oliën van uw vloer is een klus die veel vakmanschap vereist. Laat het daarom over aan de professionals van MvRenswouw. Wij zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet en goed beschermd is tegen slijtage en vervuiling.

Plafond schilderen

Bent u op zoek naar een professioneel schildersbedrijf dat gespecialiseerd is in het schilderen van plafonds? Dan kunt u terecht bij MvRenswouw. Het schilderen van plafonds is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Plafonds kunnen namelijk door de jaren heen vergeeld raken, vlekken vertonen en er verouderd uitzien.

 

Onze ervaren schilders weten precies hoe ze plafonds op de juiste manier moeten schilderen. Ze zorgen voor een goede voorbereiding van de ondergrond, waardoor de verf goed hecht en lang mooi blijft. Bovendien gebruiken we hoogwaardige verfproducten die zorgen voor een mooi en egaal resultaat.

 

Het schilderen van een plafond is een klus die veel tijd en vakmanschap vereist. Daarom is het verstandig om het over te laten aan de professionals van MvRenswouw. Zo weet u zeker dat het plafond van uw woning of bedrijfspand er weer stralend uitziet en goed beschermd is tegen veroudering en verkleuring.

 

Of het nu gaat om een klein plafond in uw woning of een groot plafond in een bedrijfspand, bij MvRenswouw bent u aan het juiste adres voor professioneel schilderwerk. Wij zorgen ervoor dat uw plafond er weer als nieuw uitziet en helemaal naar uw wens is.

Buiten schilderen

Als u op zoek bent naar een professioneel schildersbedrijf dat gespecialiseerd is in het schilderen van de buitenkant van uw woning of bedrijfspand, dan kunt u bij MvRenswouw terecht. Het schilderen van de buitenkant van uw pand is niet alleen belangrijk voor de uitstraling, maar ook voor de bescherming tegen weersinvloeden en andere schade.

 

Onze ervaren schilders weten precies welke verf- of laksoorten geschikt zijn voor de buitenkant van uw pand en welke voorbereiding nodig is. We gebruiken hoogwaardige verfproducten die zorgen voor een duurzaam en mooi resultaat. Bovendien geven we deskundig advies over de kleurkeuze en afwerking van de buitenkant van uw pand, zodat het resultaat helemaal naar uw wens is.

 

Het schilderen van de buitenkant van uw pand is een klus die veel tijd en vakmanschap vereist. Bij MvRenswouw hebben we de kennis en ervaring om deze klus op een professionele manier uit te voeren. Zo weet u zeker dat uw pand er weer als nieuw uitziet en goed beschermd is tegen weersinvloeden en andere schade.

 

Of het nu gaat om het schilderen van uw kozijnen, gevels, deuren of dakgoten: bij MvRenswouw kunt u rekenen op professioneel schilderwerk voor de buitenkant van uw pand.

Binnen schilderen

Als u op zoek bent naar een professioneel schildersbedrijf dat gespecialiseerd is in het schilderen van de binnenkant van uw woning of bedrijfspand, dan bent u bij MvRenswouw aan het juiste adres. Het schilderen van de binnenkant van uw pand kan zorgen voor een frisse en moderne uitstraling en is daarmee een goede manier om uw interieur te vernieuwen.

 

Onze ervaren schilders weten precies welke verf- of laksoorten geschikt zijn voor de binnenkant van uw pand en welke voorbereiding nodig is. We gebruiken hoogwaardige verfproducten die zorgen voor een mooi en duurzaam resultaat. Bovendien geven we deskundig advies over de kleurkeuze en afwerking van de binnenkant van uw pand, zodat het resultaat helemaal naar uw wens is.

 

Het schilderen van de binnenkant van uw pand is een klus die veel tijd en vakmanschap vereist. Bij MvRenswouw hebben we de kennis en ervaring om deze klus op een professionele manier uit te voeren. Zo weet u zeker dat uw pand er weer als nieuw uitziet en goed beschermd is tegen slijtage en vervuiling.

 

Of het nu gaat om het schilderen van uw muren, plafonds, deuren, kozijnen of trappen: bij MvRenswouw kunt u rekenen op professioneel schilderwerk voor de binnenkant van uw pand. Wij zorgen ervoor dat uw interieur er weer stralend uitziet en helemaal naar uw wens is.

Gevels schilderen

Bij MvRenswouw zijn we gespecialiseerd in het schilderen van gevels. Het schilderen van de gevel van uw woning of bedrijfspand is belangrijk voor de uitstraling, maar ook voor de bescherming tegen weersinvloeden en andere schade. Door weersinvloeden en UV-straling kan verf namelijk verkleuren en afbladderen, wat niet alleen zorgt voor een minder mooie uitstraling, maar ook kan leiden tot houtrot en andere schade.

 

Onze ervaren schilders weten precies hoe ze gevels op de juiste manier moeten schilderen. Ze zorgen voor een grondige voorbehandeling van de ondergrond, waardoor de verf goed hecht en lang mooi blijft. Bovendien gebruiken we hoogwaardige verfproducten die zorgen voor een mooi en duurzaam resultaat.

 

Het schilderen van gevels is een klus die veel tijd en vakmanschap vereist. Bij MvRenswouw hebben we de kennis en ervaring om deze klus op een professionele manier uit te voeren. Zo weet u zeker dat uw gevel er weer als nieuw uitziet en goed beschermd is tegen weersinvloeden en andere schade.

 

Of het nu gaat om het schilderen van de gevel van uw woning, bedrijfspand of ander gebouw: bij MvRenswouw kunt u rekenen op professioneel schilderwerk voor uw gevels. Wij zorgen ervoor dat uw gevel er weer stralend uitziet en helemaal naar uw wens is.

Kozijnen schilderen

Bij MvRenswouw zijn we gespecialiseerd in het schilderen van kozijnen. Het schilderen van kozijnen is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Door weersinvloeden en UV-straling kan verf namelijk verkleuren en afbladderen, wat niet alleen zorgt voor een minder mooie uitstraling, maar ook kan leiden tot houtrot en andere schade.

 

Onze ervaren schilders weten precies hoe ze kozijnen op de juiste manier moeten schilderen. Ze zorgen voor een grondige voorbehandeling van de ondergrond, waardoor de verf goed hecht en lang mooi blijft. Bovendien gebruiken we hoogwaardige verfproducten die zorgen voor een mooi en duurzaam resultaat.

 

Kozijnen schilderen is een klus die veel tijd en vakmanschap vereist. Bij MvRenswouw hebben we de kennis en ervaring om deze klus op een professionele manier uit te voeren. Zo weet u zeker dat uw kozijnen er weer als nieuw uitzien en goed beschermd zijn tegen weersinvloeden en andere schade.

 

Of het nu gaat om houten, kunststof of aluminium kozijnen: bij MvRenswouw kunt u rekenen op professioneel schilderwerk voor uw kozijnen. Wij zorgen ervoor dat uw kozijnen er weer stralend uitzien en helemaal naar uw wens zijn.

Houtwerk

Bij MvRenswouw zijn we gespecialiseerd in het schilderen van houtwerk. Het schilderen van houtwerk is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Houtwerk kan namelijk door weersinvloeden en UV-straling gaan verkleuren en afbladderen, wat niet alleen zorgt voor een minder mooie uitstraling, maar ook kan leiden tot houtrot en andere schade.

 

Onze ervaren schilders weten precies hoe ze houtwerk op de juiste manier moeten schilderen. Ze zorgen voor een grondige voorbehandeling van de ondergrond, waardoor de verf goed hecht en lang mooi blijft. Bovendien gebruiken we hoogwaardige verfproducten die zorgen voor een mooi en duurzaam resultaat.

 

Het schilderen van houtwerk is een klus die veel tijd en vakmanschap vereist. Bij MvRenswouw hebben we de kennis en ervaring om deze klus op een professionele manier uit te voeren. Zo weet u zeker dat uw houtwerk er weer als nieuw uitziet en goed beschermd is tegen weersinvloeden en andere schade.

 

Of het nu gaat om deuren, kozijnen, trappen, lambriseringen of ander houtwerk: bij MvRenswouw kunt u rekenen op professioneel schilderwerk voor uw houtwerk. Wij zorgen ervoor dat uw houtwerk er weer stralend uitziet en helemaal naar uw wens is.

Spuitwerk

Bij MvRenswouw bieden we ook spuitwerk als een van onze schilderdiensten aan. Spuitwerk is een efficiënte en kwalitatieve manier om grote oppervlaktes snel en strak te schilderen. Denk bijvoorbeeld aan het schilderen van plafonds, muren, deuren, kozijnen, trappen en meubels.

 

Onze ervaren schilders maken gebruik van moderne spuitapparatuur en hoogwaardige verf- en lakproducten om een mooi en duurzaam resultaat te leveren. Spuitwerk zorgt voor een strakke afwerking en bespaart tijd ten opzichte van traditioneel kwast- en rollerwerk.

 

Of het nu gaat om het spuiten van uw interieur, exterieur, nieuwbouw- of renovatieproject: bij MvRenswouw kunt u rekenen op professioneel spuitwerk. Onze schilders hebben de kennis en ervaring om spuitwerk op een professionele en veilige manier uit te voeren, waarbij we zorgen voor een goede bescherming van uw eigendommen en omgeving.

 

Bent u op zoek naar een efficiënte en kwalitatieve manier om grote oppervlaktes te schilderen? Dan is spuitwerk bij MvRenswouw de juiste keuze. Wij zorgen ervoor dat uw pand er weer als nieuw uitziet en helemaal naar uw wens is.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar professioneel schilderwerk voor uw woning of bedrijfspand? Aarzel dan niet en neem contact op met MvRenswouw. Wij bieden een uitgebreid scala aan schilderdiensten aan en onze ervaren schilders staan klaar om u te voorzien van deskundig advies. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen en mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

× Heb je een vraag?