Over Ons

Wie zijn wij?

Leer Ons Kennen:
Het Team Achter MVRenswouw

Bij MvRenswouw is geen schilders klus te gek. Een team vol gemotiveerde en gediplomeerde schilders die klaarstaan om iedere klus tot een mooi eindresultaat te brengen. We werken volgens het motto: rechts is recht, krom is krom. Kwaliteit, transparantie en passie staat bij ons voorop.

We denken mee met uw wensen en geven u hierop een passend advies. Ons werk is meer dan alleen een klus, we dragen graag bij aan uw droomhuis met vakwerk. Komt u uit de regio Noord-Holland en bent u op zoek naar vak schilders? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Waarom kies je voor ons?

Wat wij doen

Een schilderklus is meer dan alleen een likje verf. Bij ons krijgt u eerst goed persoonlijk contact, zodat wij al uw wensen op een juiste manier in kaart kunnen brengen en een geheel passend advies kunnen geven. We zijn eerlijk en bieden u een transparante en duidelijke offerte.

Meerdere jaren ervaring

Met passie voor kleur en creativiteit, heeft MvRenswouw in de afgelopen 8 jaar een geweldige reputatie opgebouwd met getalenteerde en betrouwbare schilders. We hebben gewerkt aan vele projecten, variërend van kleine woningen tot grote commerciële panden en daarbij altijd hoge kwaliteit geleverd.

Echt vakmanschap

We zijn trots op ons vakmanschap en streven er altijd naar om de beste resultaten te behalen voor onze klanten. We begrijpen het belang van open communicatie en werken nauw samen met klanten om hun visie te begrijpen en deze tot leven te brengen. Onze schilders zijn zeer veelzijdig en hebben expertise in verschillende schildertechnieken, waaronder behangen, lakken, glazuren en spuiten.

 

We gebruiken alleen hoogwaardige, milieuvriendelijke verfproducten. We vinden duurzaamheid belangrijk en streven er altijd naar om een positieve impact op het milieu te hebben.

Altijd klaar voor de volgende klus

We zijn trots op onze schilders en hun expertises op het gebied van schilderen en we hopen dat we uw visie tot leven te brengen. Neem gerust contact met ons op als u geïnteresseerd bent in het inhuren van een ervaren schilder of ervaren schilders voor uw volgende project!

× Heb je een vraag?